Helyi közélet

2019.02.15. 12:30

Kábítószergyanús anyagokat foglaltak le Püspökladányban

Püspökladány - A rendőrök ruházatátvizsgálás során kábítószer gyanús anyagot találtak.

Püspökladány - A rendőrök ruházatátvizsgálás során kábítószer gyanús anyagot találtak.

A nyomozás adatai szerint az egyenruhások 2019. február 13-án 10 óra körül Püspökladány, Béke utcában két helyi lakost igazoltattak, amely során az alapos átvizsgálásnak köszönhetően több adag alufóliába csomagolt kábítószer gyanús anyagot találtak F. Andrásnál. Bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt az egyenruhások előállították a két férfit a rendőrkapitányságra, ahol kábítószer gyorstesztet alkalmaztak velük szemben, amely mindkét személy esetében pozitív eredményt mutatott - olvasható a rendőrség oldalán.

A nyomozók a püspökladányi lakosokat kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Mindketten beismerő vallomást tettek.

A részletes nyomozati munkának köszönhetően a nyomozók látókörébe került B. Roland helyi lakos, akit elfogtak és kihallgattak. A megalapozott gyanú szerint az egyik gyanúsított tőle vásárolta a tiltott szert. A rendőrök a B. Rolandnál tartott kutatás során további 23 csomag kábítószer gyanús anyagot foglaltak le.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály folytatja az eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában