Helyi közélet

2019.02.12. 12:30

Csökmő 800 jegyében farsangoltak

Csökmő - Senki sem tudta a helyismereti totó összes kérdésére a választ.

Csökmő - Senki sem tudta a helyismereti totó összes kérdésére a választ.

Fergeteges hangulatban telt a farsangi batyus buli a Faluházban. Megpakolt kosarakkal érkeztek a vendégek, köztük szép számmal jelmezesek is. A vendégek között ment a találgatás, ki lehet az álarc mögött. A legtöbb fejtörésre egy öregasszonynak álcázott egyén adott okot, aki végül meg is nyerte a legcsúnyább jelmez kategóriát. Ekkor derült ki, hogy Zsila Lászlóné rejtőzött az ötletes jelmez mögött. A legszebb jelmez kategóriát Vincze Sándorné, a legötletesebbet pedig Hermann Pálné nyerte. Ők egy-egy ajándékcsomaggal térhettek haza.

A talpalávalót a Megafon Zenekar szolgáltatta, idén is nagy sikerrel. Mivel ez a buli is a Csökmő 800 jubileumi rendezvénysorozat egyik része volt, totót is tölthettek ki a vállalkozó kedvűek. Tóth Sándor, a Faluház munkatársa állított össze egy nagyon izgalmas kérdéssort, amiből kiderült, ki mennyire ismeri a falu történetét. A buli résztvevői nagyon lelkesek voltak, hiszen 19 két-három fős csapat vett részt a játékban, és az eredményhirdetéskor kiderült, hogy 13+1-es találatot senki nem ért el, de még 13-at sem. Három csapat adott meg 12 helyes választ: Adamcsikék, Jakabék és Bagosi Mária. Közülük sorsolták ki a nyertest, így Jakabék kapták meg a jutalom ajándékcsomagot.

Az éjféli tombolasorsoláskor számtalan értékes ajándék talált gazdára. Ajándékcsomagok, háztartási eszközök, cserepes virágok és három finom torta is. Majd a zene szólt még hajnal 2-ig, addig koptathatták a táncparkettet a vidám farsangozók.

- B. Kiss Andrea -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában