Helyi közélet

2019.02.06. 14:11

Átalakul és megújul az újfalui városháza nagyterme

Berettyóújfalu - A közös workshopokkal egymás jó gyakorlatait ismerhetik meg.

Berettyóújfalu - A közös workshopokkal egymás jó gyakorlatait ismerhetik meg.

Három megyén, két országon és öt városon átívelő projektek valósulnak meg a közeljövőben Berettyóújfaluban, Szarvason, Élesden, Sólyomkőváron és Margittán. Február 5-én workshop keretében mutatták be a régiók közötti közös román-magyar programok finanszírozásból a határ menti városokban megvalósuló beruházásokat.

A konferencián Muraközi István polgármester elmondta, örömmel csatlakoztak a programhoz, melynek eredményeként a városháza nagyterme átalakul és teljesen megújul, valamint Berettyóújfalu honlapja is új külsőt kap. A polgármester úgy szólt, a közös workshopokkal egymás jó gyakorlatait ismerjük meg és használhatjuk a mindennapokban.

A konferencián részt vett Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke is. Beszédében elmondta, a beruházások végeztével láthatjuk meg, hogy három megyén és két országon átívelő komoly együttműködést tudtunk életre hívni.

- Kogyilláné H. Szófia -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában