Helyi közélet

2017.12.07. 11:08

Üzletszerűen csaló és ittas sofőr rendőrkézen

Hajdú-Bihar - Bár az életmentők munkanapjai sosem átlagosak, az elmúlt 24 órájuk átlagosnak mondható.

Hajdú-Bihar - Bár az életmentők munkanapjai sosem átlagosak, az elmúlt 24 órájuk átlagosnak mondható.

A mentők 171 feladatot láttak el a megyében, ez nem több mint általában és szerencsére, semmi még az ő edzett lelkierejüket próbára tévő esetnél nem volt dolguk. Kórházba szállítottak egy könnyű sérültet délután a debreceni Piac utcáról, ahol autóbusz gyalogost sodort el.

A tűzoltók szakértelmére alábbi esetekben volt szükség szerdán: egy személygépkocsi forgalmi sávot elválasztó korlátnak ütközött Debrecenben, a Thomas Mann utcában. A járműben egy ember utazott, aki nem sérült meg.

Szerda délelőtt a mentőszolgálat kérte a tűzoltók segítségét. Komádiban az egyik tanyán egy férfi beverte a fejét; a beteg mozgatásában kellett segédkezni. Végül a sérültet mentőhelikopterrel szállították a kórházba.

Nyolcvan négyzetméteres tégla falú, pala fedésű melléképület tetőszerkezete kapott lángra tegnap délután Hajdúböszörményben, a Dr. Molnár István utcában. A tüzet az ott élő ember eloltotta. A riasztott lánglovagok az utómunkálatokat végezték el. Nagyobb anyagi kár keletkezett.

A rendőrség egy fegyveres férfi elfogásáról adott hírt ma reggel. Egy férfi tett feljelentést egy ismerőse ellen, akinek állítása szerint három alakalommal, különböző pénzösszegeket adott kölcsön, azonban a több mint 6 millió forintból semmit nem fizetett vissza neki és egy ideje már nem tudja őt elérni. A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével közösen november 21-én, egy debreceni szórakozóhelyen elfogtak. A rendőrök G. Sándort előállították, majd előzetes letartóztatásba helyezték. A gyanúsított házkutatásakor – engedély nélkül tartott – lőfegyvert vagy annak utánzatát, valamint lőszereket foglaltak le, amelyeket szakértők vizsgálnak. A 63 éves férfi üzletszerűen elkövetett csalás bűntett, továbbá lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés miatt felel.

A rend őrei előállítottak egy ittasan balesetet okozó sofőrt szerdán reggel. Egy 56 éves férfi egy Suzukival nem az útviszonyoknak megfelelően közlekedett Debrecenben, a Thomas Mann utcában, ezért elvesztette uralmát a járműve felett és felhajtott a járdaszegélyre, ahol egy korlátnak csapódott. Az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A balesetben személyi sérülés nem történt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában