Helyi közélet

2017.12.09. 10:34

Oszvald Marikával énekeltek a berekböszörményiek

Berekböszörmény - Nyugdíjasok napjára invitálta a helyi önkormányzat a település idős lakóit a napokban.

Berekböszörmény - Nyugdíjasok napjára invitálta a helyi önkormányzat a település idős lakóit a napokban.

Mintegy kétszázan éltek a meghívással, és megjelentek a feldíszített kultúrházban; szépen megterített asztalok várták őket.

A vendégeket Nagy Ernő polgármester köszöntötte. Megköszönve, hogy az idős emberek életük során példát mutattak a fiatal nemzedékeknek, igen nehéz körülmények között sokat dolgoztak a település arculatának kialakításáért, a megélhetési feltételek javításáért. Példát mutattak az ifjú generációknak a munkában való helytállásban. Majd további együttműködésre és egymás szeretetére buzdította a település lakóit.

Bejelentette, hogy a helyi önkormányzat évente két alkalommal, februárban és novemberben, rendez az időseknek hasonló találkozót, amelyen köszöntik és megvendégelik őket.

Megjelent az ünnepségen Vitányi István országgyűlési képviselő is; elmondta, hogy az ország vezetői nem feledkeznek el a nyugdíjasokról. Jövőre is lesz támogatás számukra. A legnagyobb örömet az unokák fellépése, szereplése szerezte. A színpadon Bai Imréné, Király Ida, Tóth Tiborné, Gulyás Zoltánné és Kanalasné Harasztosi Judit pedagógusok által betanított énekekkel, tánccal és versekkel köszöntötték a megjelenteket. A rendezvény sztárvendége Oszvald Marika volt: ismert operettrészletekkel szórakoztatta a közönséget.

HBN–VJ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában