Helyi közélet

2017.12.16. 10:05

Közeleg a karácsony, készüljünk fel minden eshetőségre!

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ajándékot adni és kapni egyaránt öröm, de őrizzük meg a blokkot!

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ajándékot adni és kapni egyaránt öröm, de őrizzük meg a blokkot!

Egyre népszerűbb élményt ajándékozni, karácsonyra is. Hisz a boldog percek emléke örökre megmarad, és ha ismerjük azt, akinek az ajándék szól, életre szóló élményt, feledhetetlen perceket szerezhetünk ajándékunkkal.

Élményjátékok

Élmény ajándékozásakor toplistás a hőlégballonos vagy épp helikopteres városnézés, a paintball vagy az efféle játékok legújabb változata, a lézeres, modern kori „számháborúzás”. A gokartpályákon való száguldozás vagy közös bowlingozás töretlenül népszerű.

Az ajándékutalványokat kedvelők azt vallják, ezzel az ajándékozási formával nem lehet melléfogni: aki kapja, arra használja fel, amire csak akarja, persze az adott kereteken belül. Szinte minden nagyobb üzlet és márkakereskedés kínál meghatározott összegű ajándékutalványokat, de az utazási irodák, hotelek, kozmetikai szalonok – hogy csak néhányat említsünk a sorból – is csatlakoztak ehhez a lehetőséghez már jó ideje. Igaz, ebben az esetben talán kicsit személytelenebb lesz az ajándékunk, és sokan azt sem szeretik, ha a megajándékozott tudomást szerez az ajándék forintosított értékéről.

Személyessé tehető az ajándék úgy is, hogy egy-egy szerettünk fotóját nyomtattatjuk egy ajándéktárgyra, pólóra, bögrére vagy exkluzív fotósorozatot készítünk a számára. De az is jó ötlet, ha csupán az ajándék csomagolásához használunk fel csomagolópapírra nyomtatott személyes fotóanyagot.

Együtt kicseréljük

Örökzöld ajándéktipp hölgyek részére a parfüm, a masszázsutalvány vagy valamilyen minőségi kozmetikum, de csak abban az esetben, ha biztosak vagyunk abban, ismerjük nőismerősünk ízlését. Ugyanez lehet a férfiak részére az óra, az ing vagy a nyakkendő, de ha nem elég közvetlen a viszonyunk, maradhatunk a klasszikus könyv- vagy CD-variációnál is. Viszont ne tévesszük soha szem elől az ajándékozás során: ajándékot adni és kapni egyaránt öröm, de érdemes megőrizni a vásárolt ajándék blokkját, minden eshetőségre felkészülve. Ha pedig ajándékunk mégsem aratott osztatlan sikert, vagy épp kicsi/nagy lett, cseréljük vissza együtt a pontosan megfelelő darabra. Hisz a karácsony utáni közös vásárlás is lehet élmény, ha nem megsértődünk, hanem jót nevetve okulunk a dologból.

HBN–DK


[related-post post_id="3711561"]

[related-post post_id="3707769"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában