Helyi közélet

2017.12.21. 16:45

Idősek karácsonya a sámsoni múzeumban

Hajdúsámson - Advent jegyében címmel idősek karácsonyán ünnepelhettek a helyi nyugdíjas klubok advent harmadik szerdáján a múzeumban.

Hajdúsámson - Advent jegyében címmel idősek karácsonyán ünnepelhettek a helyi nyugdíjas klubok advent harmadik szerdáján a múzeumban.

December 13-án, szerdán délelőtt a Muzeális Intézmény nagytermében tölthettek el karácsonyváró ünnepi órákat a sámsoni nyugdíjasok. A Nyíradonyi Szociális és Gyermekjóléti Szolgáltatási Központ Hajdúsámsoni Telephelyének vezetője, Oláhné Balázs Erzsébet, a rendezvény házigazdája köszöntötte a vendégeket, majd Hajdúsámson polgármesterének ünnepi beszéde következett. Antal Szabolcs kiemelte, a legfontosabbnak azt tartja az elanyagiasodott világban, hogy a közösségek kapcsolatot tartsanak egymással. Hangsúlyozta, hogy a város decemberi színes programjai minden téren kiemelkednek a környező települések rendezvényei közül, mely arról tanúskodik, hogy élő közösségek vannak jelen Hajdúsámsonban.

Fotó: Tulipán Csilla

Ezután az Eszterlánc Óvoda Napsugár csoportosai csaltak mosolyt a szépkorúak arcára Sün Balázs című verses mese előadásukkal. Majd a Városi Idősek Klubja, az Életfa Nyugdíjas Klub, a Református Idősek Klubja, a martinkai Őszirózsa Nyugdíjas Klub és az Öltögetők Klubja képviseletében álltak színpadra a tagok betlehemes játékkal, énekkel, verssel, paródiával. Az ünnepség végén kötetlen beszélgetés kezdődött némi mézeskalács, torta és meleg ital kíséretében.

HBN–TCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában