Helyi közélet

2017.12.14. 09:57

Halálos baleset Nádudvarnál: befejezték a nyomozást

Debrecen - Vádemelési javaslattal ért véget a 3407-es úton történt baleset körülményeinek vizsgálata.

Debrecen - Vádemelési javaslattal ért véget a 3407-es úton történt baleset körülményeinek vizsgálata.

A megyei főkapitányság halált okozó járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott egy nádudvari férfival szemben.

A 38 éves férfi október 13-án az esti órákban haladt egy Forddal a 3407-es úton Kaba felől Nádudvar irányába, amikor elütött egy vele azonos irányba haladó benzinmotoros kerékpárost. A balesetben a biciklis olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök megszondáztatták a sofőrt, és mivel az pozitív eredményt mutatott, a nádudvari lakost előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra további mintavétel céljából.

A nyomozók M. Kálmánt gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet október 16-án a Debreceni Járásbíróság elrendelt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szakértő bevonásával folytatott vizsgálatot befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal december 13-án továbbította a járási ügyészség részére.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -


[related-post post_id="3648604"]

[related-post post_id="3648451"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában