Helyi közélet

2017.12.29. 08:46

Fiatalok próbáltak lopni Debrecenben

Hajdú-Bihar - Magyarhomorogon tüzet oltottak, Debrecenben fát vágtak a tűzoltók, a rendőrök pedig kiskorúak ellen indított eljárást.

Hajdú-Bihar - Magyarhomorogon tüzet oltottak, Debrecenben fát vágtak a tűzoltók, a rendőrök pedig kiskorúak ellen indított eljárást.

Három fiatalkorú, 14, 15 éves lány lopni próbált a debreceni Kishegyesi úti Tesco áruházból csütörtökön, de lebuktak. Kettőjük ellen büntető-, harmadik társuk ellen szabálysértési eljárást indított a rendőrség.

Turistaútvonalra dőlt egy 18 méteres fa Debrecen-Bánkon, a Cserfa utcában, csütörtök délben. A debreceni tűzoltók motoros láncfűrésszel a fát összevágták, a veszélyhelyzetet megszüntették.

A debreceni Erzsébet utcában is veszélyt jelentett egy 17 méteres fa, melynek egyik 10 méteres ága lehasadt. A helyi tűzoltók tegnap délután kihúzós létrán keresztül felmászva, motoros láncfűrésszel a faágat levágták.

Egy csaknem 50 négyzetméteres melléképületben található tároló lángolt csütörtök késő délután Magyarhomorogon, az Árpád utcában. A lángok átterjedtek az építmény tetőszerkezetére is. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók és a komádi önkormányzati tűzoltók egy-egy vízsugárral oltották el a kigyulladt épületet.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában