Helyi közélet

2017.12.24. 12:13

Debrecenben menthetnek életeket a bokszedző kabátjai

Debrecen, Nyíregyháza - Zádor Lászlónál szinte már hagyomány, hogy a télikabátjait elosztogatja a rászorulóknak, fedél nélkülieknek.

Debrecen, Nyíregyháza - Zádor Lászlónál szinte már hagyomány, hogy a télikabátjait elosztogatja a rászorulóknak, fedél nélkülieknek.

A Nyíregyházán élő ökölvívó-edző nem először ajánlja fel kabátjait. Nemrég Debrecenbe utazott, és a Hajdú-bihari Napló szerkesztőségétől nem messze található padra tette két, jó állapotú ruhadarabját - olvasható a BorsOnline cikkében.

– Az újság szerkesztőségében kértem egy géppapírt, arra ráírtam öles betűkkel: vigye, viheti, aki úgy érzi, hogy a hidegben hasznát látja - nyilatkozta a tréner a Borsnak.

Pár perc után láttam a közeli presszóból, ahová betértem melegedeni, hogy egy eléggé viseltes öltözetben lévő úr előbb felpróbálja a kabátomat, elimerően bólogat, felveszi azt, és távozik. Igaz, a saját elhasznált kabátját sem hajította félre.”

Mi tagadás, megmelegedett a szívem így, Szenteste előtt - mondta Zádor.

Forrás: BorsOnline


[related-post post_id="3718645"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában