Helyi közélet

2017.12.22. 13:11

A DVSC is segít az egyedül maradt apának

Debrecen - A játékosok egyénileg is gyűjtenek, emellett egy mezt és egy labdát felajánlottak licitálásra.

Debrecen - A játékosok egyénileg is gyűjtenek, emellett egy mezt és egy labdát felajánlottak licitálásra.

Az egész országot megrázta az újszülött hármasikrek édesanyjának halála. Mint ismert, december 15-én este a 32 éves hajdúszoboszlói óvónő három egészséges gyermeknek adott életet Debrecenben. A két lányt és egy fiút, Mirát, Lénát és Milánt császármetszéssel segítették világra, majd az anya nem sokkal később meghalt.

A felfoghatatlan tragédia után a 29 éves kamionsofőr apára, Fábián Tamásra maradt a kicsik ellátása, gondozása. Az ország összefogott a megsegítésükre, rengeteg felajánlás, támogatás érkezik a családhoz.

Mint azt a klub hivatalos honlapja megírta, a DVSC labdarúgócsapata is segíteni szeretne a nehéz helyzetbe került édesapának. Amellett, hogy a játékosok egyénileg is gyűjtést szerveznek, felajánlottak egy dedikált mezt és egy labdát licitálásra.

A mez licitje 50.000, a labdáé 20.000 forintról indul. Az ajánlásokat január 31-ig várják a [email protected] e-mail címre névvel és telefonszámmal együtt.

HBN


[related-post post_id="3715957"]

[related-post post_id="3715354"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában