Helyi közélet

2017.11.24. 12:33

Nyugdíjas rendőröket és közalkalmazottakat köszöntöttek

Debrecen - Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok ünnepélyes keretek között köszöntötte a közel 200 nyugdíjas rendőrt és közalkalmazottat.

Debrecen - Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok ünnepélyes keretek között köszöntötte a közel 200 nyugdíjas rendőrt és közalkalmazottat.

Nyugdíjas rendőrök és közalkalmazottak számára szervezett találkozót 2017. november 23-án délután a megyei rendőr-főkapitányság. A korábbi munkatársakat Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte. Az eseményen dandártábornok úr a nyugdíjasok segítése terén végzett eredményes munkájuk elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Dr. Kiss Lajos ny. r. alezredest, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Műszaki Osztály korábbi vezetőjét, Csonka Dezső ny. r. százados, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Ügyeleti Osztály volt ügyeletvezetőjét, Komódi Erzsébet ny. r. zászlóst, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi Repülésbiztonsági Alosztály szolgálatparancsnokát és Erdődi Sándorné, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi közalkalmazottját. A találkozón megjelent vendégek kellemes hangulatú vacsora közben felelevenítették szakmai múltjukat és a fegyveres testületnél átélt élményeiket.

A résztvevők az ünnepi műsor keretében az M. Angels Hastánc Csoport színvonalas produkcióját tekinthették meg.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában