Helyi közélet

2017.09.26. 10:02

Fel akarta robbantani volt élettársa házát egy létavértesi férfi

Létavértes - A rendőrök az élettárs bejelentése alapján rövid időn belül elfogták a gyanúsítottat.

Létavértes - A rendőrök az élettárs bejelentése alapján rövid időn belül elfogták a gyanúsítottat.

Szeptember 25-én 21 óra körül értesítette a rendőrséget egy nő, miszerint volt élettársa bejutott a házukba, és az éppen hazaérkező gyerekeit azzal fenyegette meg, hogy felrobbantja az épületet.

Fotó: police.hu

A rendőrök rövid időn belül a helyszínre mentek, ahol elfogták a helyi férfit, majd előállították a Létavértesi Rendőrőrsre és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás adatai szerint D. Imre a családi ház egyik ablakát benyomva jutott be az ingatlanba, majd elvágta a tűzhely gázcsövét és az időközben hazaérkező fiatalokat azzal fenyegette, hogy felrobbantja a házat. A gyerekek nem mertek bemenni a házba, a férfi rövid idő elteltével egy gázpalackkal a kezében kiment az utcára, ahol tovább fenyegetőzött.

Fotó: police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a 26 éves gyanúsítottal szemben közveszéllyel fenyegetés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást - olvasható a police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában