Helyi közélet

2017.09.05. 10:50

Eltűnt férfit keresnek a hajdúnánási rendőrök

Hajdúnánás - Az egyenruhások a lakosság segítségét kérik az ügyben.

Hajdúnánás - Az egyenruhások a lakosság segítségét kérik az ügyben.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Sárkány György eltűnése miatt, aki 2017. szeptember 4-én Debrecenben 16 órakor felszállt a Hajdúnánásra induló autóbuszra, és azóta nem adott magáról életjelet. A keresett férfi egy bentlakásos egészségügyi intézményben él, ahová este 20 óráig nem tért vissza.

A 170 centiméter magas, átlagos testalkatú férfi felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Sárkány György eltűnésekor fekete nadrágot, pulóvert viselt, valamint egy reklámszatyor és egy fekete táska volt nála, amelyben egy kabát volt.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdúnánási Rendőrkapitányságon (Hajdúnánás, Dorogi u. 78. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli - tette hozzá a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában