Helyi közélet

2017.09.13. 15:52

„Ha valami nagyon megtetszik, arra kiadom a pénzt”

Debrecen - Spórolós vagy inkább költekezős típus? Erre a kérdésre adtak választ a debreceniek.

Debrecen - Spórolós vagy inkább költekezős típus? Erre a kérdésre adtak választ a debreceniek.

– Próbálom mindig úgy alakítani, hogy csak azt vegyem meg, amire szükségem van. Általában listát írok, így csak az kerül a kosárba, ami rajta van – fejtette ki kérdésünkre Becsei Károly Róbert.

Becsei Károly Róbert

– Én inkább a spórolós és a költekezős között vagyok. Ha valami nagyon megtetszik, például egy ruha, arra kiadom a pénzt. Inkább megnézem az árát mindennek, és az alapján döntök – mondta el Varga Bence.

Varga Bence

Lengyel Milán szintén az arany középutat választja. Többnyire az ételen igyekszik spórolni, amiből tud, olcsóbbat választ. Ritkábban van, hogy enged a kísértésnek, és a drága dolgokat is megveszi.

Lengyel Milán

– Inkább spórolós típus vagyok. Ha valamit nagyon szeretnék, azt természetesen megveszem, de amire nincs különösebben szükségem, azzal spórolok. Szelektálok általában, bár néha azért elcsábulok – válaszolta Papp Anetta.

Papp Anetta

– Igyekszem úgy spórolni, hogy az akciós termékeket választom. Például a ruhákat illetően mindig megvárom a Glamour- és Joy-napokat a kedvezményes kuponok miatt – felelte Horváth Gréta.

Horváth Gréta

Hajdú Márta se nem spórol, se nem pazarol. A kedve határozza meg a pénztárcája mélységét, viszont a ruhákra sosem sajnálja a pénzét.

Hajdú Márta

HBN|Fotók: Molnár Péter


[related-post post_id="3614126]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában