Helyi közélet

2017.08.08. 11:03

"Problémásabb lesz a közlekedés, ha egyirányúsítják az utakat"

Debrecen - Mi a véleménye a belvárosi utcák egyirányúsításáról? Erről kérdeztük a debrecenieket. 

Debrecen - Mi a véleménye a belvárosi utcák egyirányúsításáról? Erről kérdeztük a debrecenieket. 

– Az, hogy egyirányúsítják az utakat, nem lesz jó, bár mindenképpen kell a változás. Az a probléma, hogy meg kell szokni az újításokat – válaszolta kérdésünkre Péterszegi Zoltán.

Péterszegi Zoltán

– Nem biztos, hogy jó lesz. Sűrűn közlekedek erre, és azt tapasztalom, hogy így is elég zsúfoltak a belvárosi utak. Problémásabb lesz a közlekedés, ha egyirányúsítják az utakat – felelte Kujvus Erzsébet.

Kujvus Erzsébet

Zudor Róbert nem sokat jár autóval, mert még friss a jogosítványa. Szerinte az egyirányúsítás nem fogja befolyásolni a közlekedését.

Zudor Róbert

– Főként biciklivel járok. A jogosítványt most csinálom, így engem is fog érinteni ez a változás, én már úgy fogom megszokni a közlekedést – fogalmazta meg Bontos Tamás.

Bontos Tamás

– Fölöslegesnek tartom az utak egyirányúsítását, mivel egész nap nagy a forgalom. Problémás lesz az is, hogy csak egy irányból közelíthetem meg majd a boltot, gyógyszertárat – mondta Polgár Péter.

Polgár Péter

Sarka Szabina szerint is felesleges ez a lépés, sőt úgy gondolja, hogy nagyobb lesz a dugó.

Sarka Szabina

HBN | Fotók: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában