Helyi közélet

2017.08.26. 09:15

Hajdú-Biharban ismét több baleset volt: három sérülés és egy haláleset

Hajdú-Bihar - Halálos baleset, könnyű és súlyos sérülések, ezek jellemezték augusztus 25-ét a megye közútjain. Rendőrségi összefoglaló péntekről.

Hajdú-Bihar - Halálos baleset, könnyű és súlyos sérülések, ezek jellemezték augusztus 25-ét a megye közútjain. Rendőrségi összefoglaló péntekről.

Egy férfi segédmotor-kerékpárral közlekedett 2017. augusztus 25-én 9 óra 45 perc körül Hajdúszoboszló, József Attila utcán. A motoros haladása során későn vette észre, hogy egy előtte haladó személygépkocsi az út melletti parkolóba kanyarodik, ezért nekiütközött. A férfi a segédmotor-kerékpárról leesett és nekicsúszott egy ott várakozó gépjármű mellett álló nőnek, akit az autó nyitva hagyott ajtaján keresztül belökött az utasterébe. A baleset során a férfi súlyos, míg a nő könnyű sérülést szenvedett. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

A debreceni rendőrök intézkedtek egy halálos kimenetelű baleset helyszínén, a 4-es számú főúton. Egy személygépkocsi közlekedett 2017. augusztus 25-én 9 óra 45 perc körül a 4-es számú főúton Bocskaikert felől Debrecen irányába. A sofőr haladása során – eddig tisztázatlan körülmények között – áttért a szemközti forgalmi sávba ahol frontálisan összeütközött egy kamionnal. A balesetben a személygépkocsi sofőrje, egy 45 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

[/caption]

Egy gépjármű 2017. augusztus 25-én 13 óra körül Hajdúnánás, Jókai utcán közlekedett a Fürdő utca felől a Baross utca irányába. A gépkocsi sofőrje a Jókai és Baross utca kereszteződésében az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” közúti közlekedési jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta és összeütközött egy a Jókai utca irányába szabályosan közlekedő segédmotor-kerékpárossal, aki elesett. A férfi könnyű sérülést szenvedett. A balesetet okozó eddig ismeretlen jármű vezetője a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság az ügyben eljárást indított.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában