Helyi közélet

2017.08.11. 13:02

Bernadett, a Hajdú Online szépe: megszeppent kezdet után immár magabiztosan

Debrecen - Önbizalmat – ez a legfontosabb, amit Csősz Bernadett kapott a nap szépe fotózástól.

Debrecen - Önbizalmat – ez a legfontosabb, amit Csősz Bernadett kapott a nap szépe fotózástól.

„Megerősített, amikor megláttam magam ezeken a minőségi képeken, aztán az is amikor láttam, hogy hányan lájkolják a Hajdú Online Facebook-oldalán. Feldobott a sok pozitív visszajelzés, magabiztosabb lettem tőlük.”

Bár a fényképeken ennek nyoma sincs, a debreceni fiatalnak most először nyílt lehetősége profi fotózáson részt venni, egy barátnője invitálta a fotózásra. Janics Attilával egy elegáns debreceni hotelben találkoztak, egy harmadik lány társaságában.

Kissé meg voltam szeppenve. Nem tudtam, hogyan érdemes beállnom, hogyan mutathatom a legelőnyösebb oldalam. Attila segített ebben és sokat viccelődött, hogy oldódjak. Jó hangulatú volt a találkozás, a végére egészen felszabadult lettem."

– Tetszik ez a pálya, bár magasabbnak kellene lennem, hogy nemzetközi szinten ezzel foglalkozhassak. Azért nem adom fel, remélem van helyem itt, szívesen lennék arcmodell is akár – mondta, se erre karakteres orcáját tekintve, bizonyára minden esélye meg is van.

Bernadett a Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Középiskolája és Kollégiumában a közgazdasági szakon érettségizett, a nyáron dolgozik, szeptembertől pedig pénzügyi- számviteli ügyintéző tanfolyamot kezd. Négy éves kora óta a sport volt legfőbb időtöltése, – aerobikozott, atletizált, kézilabdázott – egy gerincműtét nyomán azonban egy ideje kímélnie kell magát, nem folytathatta a komoly sportolást.

Szabadidőmben ezért barátokkal vagyok, mozizunk, bulizunk és remélem egyre több fotózáson vehetek részt. Az ajánló képsorom megvan, a nap szépe fotózásnak hála.”

S most egy strandolást is beilleszthet a programba: a Hajdú Online-on az ő fotósorát nézték meg a legtöbben júniusban, a hónap szépeként pedig egy hajdúszoboszlói fürdőbelépővel jutalmaztuk.

HBN–HABE


Nap szépe fotózásra jelentkezni a [email protected] e-mail címen, vagy a Hajdú Online-on lehet.


[related-post post_id="3577859"]

[related-post post_id="3449767"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában