Helyi közélet

2017.07.27. 11:23

Újra nosztalgia-véradás a Naplónál

Debrecen - Kolbásszal és sörrel vendégelik meg a donorokat a vöröskeresztesek a Dósa Nádor tér 10. szám alatti Székházban augusztus első csütörtökén 13 és 17.30 között.

Debrecen - Kolbásszal és sörrel vendégelik meg a donorokat a vöröskeresztesek a Dósa Nádor tér 10. szám alatti Székházban augusztus első csütörtökén 13 és 17.30 között.

Most nagy szükség van véradókra Debrecenben és a megyében a nyári szabadságok, nyaralások miatt. A Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének önkéntesei és munkatársai szeretettel kérnek mindenkit, aki az elmúlt 56 napban nem adott vért és egészséges, hogy menjenek el a hozzájuk legközelebb kitelepült véradásra.

Augusztus 3-án, a hónap első csütörtökén Debrecen belvárosában a Hajdú-bihari Napló Székház ad otthont a véradásnak. Ebédlőjében a vöröskeresztesek – akárcsak az elmúlt hónapokban – nosztalgiamenüvel fogadják a véradókat. A kolbász és a frissítő sör mellé apró meglepetések is kerülnek.

„Adj, tölts és nyerj”

A vöröskeresztesek a nyaralókat is meghívják a kolbász-sörmenüs véradásra, hogy a feltöltődés közben „Töltsenek fel másokat is”. Ezzel a vidám szlogennel toboroz véradókat a Magyar Vöröskereszt országszerte a nyári kritikus időszakban. Nyereményeket sorsolnak ki a szervezet országos központjában hetente és havonta. A véradáson minden donor egyedi kódszámot kap, amit a www.veradas.hu/nyar oldalra kell feltölteni ahhoz, hogy részt vegyen az akcióban.

- Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában