Helyi közélet

2017.07.11. 11:25

Nem a biciklisek napja volt a hétfő Hajdú-Biharban

Hajdú-Bihar - A rendőrök 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a hét első napján.

Hajdú-Bihar - A rendőrök 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a hét első napján.

Egy 50 éves nő közlekedett július 10-én 8 óra 5 perc körül személygépkocsival Debrecenben, a Tócópart utcán. Amikor a Kishegyesi út kereszteződéséhez ért, a kihelyezett "Elsőbbségadás kötelező" közúti jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget a helyi járatú autóbusz vezetőjének. A baleset következtében a buszon utazók közül ketten megsérültek. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu

Egy 47 éves nő kerékpárral közlekedett tegnap délután háromnegyed háromkor Tiszacsegén a Vasút utcán. A Tóth Ferenc utcához érve balra kívánt kanyarodni, azonban ennek biztonságos végrehajtásáról nem győződött meg, valamint irányjelzéssel nem jelezte kanyarodását, ennek következtében összeütközött egy őt előző személygépkocsival. A balesetben a 47 éves kerékpáros nő könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy 36 éves nő július 10-én 14 óra 45 perckor kerékpárral közlekedett Hajdúböszörményben, a Görgey Artúr utcán. A Madarász utca irányába balra kívánt kanyarodni, majd meggondolta magát és jobbra kormányozta a kerékpárt. Ennek következtében elé fordult, majd nekiütközött a mögötte vele azonos irányban közlekedő 18 éves férfi által vezetett segédmotoros kerékpárnak. A baleset során mindketten könnyű sérüléseket szenvedtek. Az eset körülményeit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy 28 éves férfi közlekedett az általa vezetett segédmotor kerékpárral hétfőn-én 7 óra körül Nagyhegyesen, a Kossuth utcán. A jármű vezetője a Hunyadi utcára akart kanyarodni, amikor eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette az uralmát a motorkerékpár irányítása felett és elesett.

Fotó: police.hu

Az elsődleges orvosi vélemény alapján a balmazújvárosi férfi könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja.

Kerékpárjával haladt egy 52 éves férfi hétfőn 21 óra körül a 33-as számú főúton, Nagyhegyes felől a Hortobágy irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között elesett. A rendőrök a férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak a helyszínen, ami pozitív értéket mutatott. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a baleset következtében a nádudvari férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában