Helyi közélet

2017.07.14. 10:11

Indul a pályázat a Debreceni Egyetem Alumni Díjára

Debrecen - Együttműködő partnere az egyetemnek? Foglalkoztat jelenlegi, vagy már végzett hallgatót? Támogatja az intézmény céljait, törekvéseit? Lépjen a vállalatóriások nyomába, és pályázzon a Debreceni Egyetem rangos elismerésére!

Debrecen - Együttműködő partnere az egyetemnek? Foglalkoztat jelenlegi, vagy már végzett hallgatót? Támogatja az intézmény céljait, törekvéseit? Lépjen a vállalatóriások nyomába, és pályázzon a Debreceni Egyetem rangos elismerésére!

Első alkalommal, 2015-ben a TEVA Gyógyszergyár Zrt., tavaly, pedig az IT Services Hungary Kft. nyerte el a DE Alumni Díját, melyet azoknak a szervezeteknek ítélhet oda az intézmény, amelyek az egyetemmel szoros tudományos és/vagy szakmai kapcsolatot ápolnak, támogatják céljainak megvalósítását és kiemelt foglalkoztatói az intézményben végzett hallgatóknak.

- Az egyetem alumni közössége számára kiemelten fontosak azok a munkaerőpiaci szereplők, akik nagy számban alkalmazzák az intézmény végzőseit. A Debreceni Egyetem ezért alapította ezt a kitüntetést, hogy megbecsülje azon cégeket, amelyek szoros tudományos, szakmai kapcsolatot ápolnak az intézmény karaival, kutatócsoportjaival, és jelentős foglalkoztatói az egyetemen végzett hallgatóknak. Olyan elismerés ez, amely dicsőség, nemcsak az adományozónak, hanem annak is, aki elnyeri! – hangsúlyozza Pintér Ákos általános rektorhelyettes.

A „DE Alumni Díj 2017” címért versenybe szállhat bármely Magyarországon telephellyel rendelkező szervezet, amely a Debreceni Egyetemmel vagy a DE Fejlesztéséért Alapítvánnyal, illetve a Debreceni Egyetem által alapított, illetve tulajdonolt jogi személlyel együttműködési szerződéssel rendelkezik.

A pályázatokat e-mailben az [email protected] címre, valamint egy darab eredeti, cégszerűen aláírt példányt személyesen vagy postai úton kell eljuttatni a DE Rendezvénykoordinációs és Alumni Központnak (4002 Debrecen, Pf: 400.) július 28., péntek 12 óráig.

A beérkezett pályázatokat háromfős bíráló bizottság értékeli. A nyertes a Debreceni Egyetem tanévnyitó ünnepségén veheti át az elismerést Szilvássy Zoltán rektortól 2017. szeptember 10-én, vasárnap a Főnix Csarnokban. A „DE Alumni díj 2017” kitüntető címet egy évig használhatja a győztes vállalati megjelenéseiben. A díjazottnak emellett a DE Alumni Közösség honlapján, a Rendezvénykoordinációs- és Alumni Központ kiadványaiban kiemelt megjelenési lehetőséget, és az egyetem 2018-as Állásbörze kiadványban egyoldalas ingyenes hirdetési felületet biztosít.

A pályázattal kapcsolatban további információ az [email protected] e-mail címen kérhető.

- Debreceni Egyetem -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában