Helyi közélet

2017.07.04. 19:44

Fidelitas: Mondjon le Kulcsár Gergely!

Debrecen - Kulcsár Gergely személyében új botrányhőse van a megyének, erről beszélt keddi sajtótájékoztatóján Kálmánczi Miklós, a debreceni Fidelitas alelnöke.

Debrecen - Kulcsár Gergely személyében új botrányhőse van a megyének, erről beszélt keddi sajtótájékoztatóján Kálmánczi Miklós, a debreceni Fidelitas alelnöke.

– A múlt heti híradások arról szóltak, hogy a jobbikos debreceni képviselő állítólag egy kiskorú lánnyal folytatott viszonyt, amelyről a tanúk szerint Vona Gábor pártelnök is tudhatott. Egykori pártársa, Rubi Gergely például egy helyreigazítási perben tett vallomástétele után különböző orgánumoknak azt állította, 2010-ben Kulcsárral együtt béreltek egy háromszobás budapesti lakást a Parlament közelében, amelynek költségeit az Országgyűlés fizette, ezt Rubi csak „bulilakásként” aposztrofálta – hangoztatta az alelnök, hozzátéve, hogy Rubi azt nyilatkozta, szemtanúja volt, amikor az egyik reggel a fiatal lány egy pólóban jött ki Kulcsár Gergely hálószobájából. Az állítólagos viszony ellenére Vona Gábor még mindig kitart a debreceni képviselő mellett – tette hozzá. A debreceni Fidelitas nevében azt kérjük a képviselőtől, hogy ha ezek az állítások valósak, akkor – méltatlanná válva a választók bizalmára – parlamenti mandátumáról mondjon le – fogalmazott Kálmánczi.

Kulcsár Gergely: Egy szint alá nem megyek!

Megkeresésünkre Kulcsár Gergely a Jobbik megyei sajtófőnökén keresztül azt üzente, van az a szint, ami alatti rágalmakra nem kíván reagálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában