Helyi közélet

2017.07.22. 17:23

Feldobható a fesztivál vibráló színes sminkkel

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A sminkelésnél bevett szokás, hogy mielőtt nekilátnánk, első lépésként eldöntjük, hogy szem-, vagy ajak hangsúlyos sminket szeretnénk elkészíteni.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A sminkelésnél bevett szokás, hogy mielőtt nekilátnánk, első lépésként eldöntjük, hogy szem-, vagy ajak hangsúlyos sminket szeretnénk elkészíteni.

Ez alól azonban kivételt képeznek a fesztiválok, hiszen ilyenkor bátran hangsúlyozhatjuk mindkettőt színekkel, hogy vidám, bulis összhatást érjünk el.

A fesztiválok alatt semmi sem túlzás, pláne nem, ha rúzsról van szó! Az élénk bogyós árnyalatoktól kezdve a merész pinken és piroson át a sötétbe hajló, vad tónusokig bármilyen színben pompázhatnak ajkaink. A világos bőrűek előnyben részesíthetik a finomabb pinkes és lilás árnyalatokat, míg a lebarnult bőrön pompásan mutatnak a narancsos és pirosas színek.

Használjunk színeket bátran szemsminkünk elkészítésénél is. Egy színes ceruza vagy folyékony szemhéjtus segítségével vadító cicás kontúrt húzhatunk vagy akár a szezon legnagyobb trendjét, a geometrikus tusvonalat is elkészíthetjük magunknak. Használjunk színes szempillaspirált, amely nem csak meghosszabbítja a pillákat, hanem kiemeli a szemet és garantálja az elismerő pillantásokat.

Vagány árnyalatok

A fesztiválszezonban trendi a metálos ragyogás, ami garantáltan kiemeli viselőjét a tömegből. Nem csupán ruhatárunkba tudunk metálosan csillogó kiegészítőket beilleszteni, hanem körmeinket is fénylő, vagány árnyalatokba öltöztethetjük, így a közönség soraiban bátran tombolhatunk feltett kezekkel, mindenkinek megmutatva menő manikűrünket.

Forrás: Well PR Ügynökség.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában