Helyi közélet

2017.07.08. 20:18

A zene és a hal körül forgott az élet Tiszafüreden

Tiszafüred - Sztárfellépők sokasága és finom halételek csábították a közönséget.

Tiszafüred - Sztárfellépők sokasága és finom halételek csábították a közönséget.

Óriási érdeklődés mellett zajlott a város legnagyobb múltra visszatekintő rendezvénye, a Halas Napok a hétvégén Tiszafüreden, a Tisza-tó fővárosában. A főleg a fiatalabb korosztályok számára vonzó programokat felvonultató háromnapos esemény karneváli menettel kezdődött a városközpontban. Az est folyamán a hazai könnyűzene élvonalába tartozó előadók szórakoztatták a több ezres közönséget.

Kértek, kaptak

Szombaton több színpadon folyt a műsor, amelynek főszereplői a helyi együttesek, sportkörök mellett este az ugyancsak országos hírű előadók voltak. A szabadstrand homokpályáján kispályás focimeccsek zajlottak. A nap szenzációja egyébként az ebben az évben második alkalommal megrendezett halfőző verseny volt, mégpedig egy igazán autentikus környezetben, a Holt-Tisza partján. Az esemény egyik rendezőjének, a Tisza-tavi Sporthorgász Egyesület vezetőjétől, Hegedűs Gábortól megtudtuk, hogy a tavalyi 28-cal szemben az idén több mint 50 csapat nevezett a versenyre, közöttük Bajáról, Budapestről, Miskolcról, Debrecenből, Egyekről és Nyíradonyból érkezettek is. Érdeklődőben sem volt hiány. A parti sétányon lassan hömpölygő népes érdeklődő közönség tagjai persze nem maradtak éhen. Volt, ahol az érdeklődők kértek, míg máshol a versenyző csapatok invitálták kóstolóra a nézelődőket.

A zárónapon sem maradtak sztárfellépők nélkül a vendégek. Az események tűzijátékkal zárultak.

HBN-KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában