Helyi közélet

2017.07.19. 07:55

A debreceni alpolgármester is Prodigyre pörgött a gimiben

Debrecen - „Szívem csücske a rendezvény, már csak azért is, mert debreceni” - mondta Széles Diána.

Debrecen - „Szívem csücske a rendezvény, már csak azért is, mert debreceni” - mondta Széles Diána.

A Prodigy és a 2 Unlimited koncertjén a tömegben Széles Diána is ott táncol majd, lelkében a gimnáziumi bulik hangulatával, s maga körül vélhetően az akkori barátokkal. Az alpolgármester elmondta, a Campus neki és a férjének évek óta a rég látott kossuthos és TÁG-os cimborákkal való találkozási pontot jelenti. „A fesztiválra a távol élők is hazatérnek, mi is mindig úgy időzítjük a szabadságunkat, hogy ott lehessünk.”

Széles Diána nem egy lábnyomot hagyott már a Campus-színpadok előtt, a vekeri-tavi ősrendezvényeken is járt. „Az egyik legemlékezetesebb élmény a 2008-as fesztivál, amin végig esett az eső, nyakig sárosak voltunk, meg is fogadtam, hogy többet nem megyek.” Persze szerencsére a felhőkkel együtt elfújta a szél az ígéretet is. Így folytatta: „A jelenlegi helyszínének atmoszféráját nagyon szeretem, és a látványt, ahogyan a kivilágított stadion körül több ezer ember hömpölyög. Fantasztikusak a körülmények, minőségi a rendezvény minden szempontból. Családdal is élvezhető, tervezzük, hogy az ötéves nagyobb gyermekünknek megmutatjuk. Sokat beszélünk a Campusról otthon, úgyhogy érdeklődik. Idén nem maradhat ki a Halott Pénz meg a Wellhello koncertje sem. Utóbbi tagjaival az együttműködés, a #Sohavégetnemérős film kapcsán többször egyeztettem, velük valószínűleg most is találkozom. Kicsit szorít az idő, mert vasárnap már vannak kötelezettségeim, így nekem a csütörtök, péntek lesz a főnap, szombaton karcsúbb lesz a buli.”

HBN–HABE


[related-post post_id="3555222"]

[related-post post_id="3553718"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában