Helyi közélet

2017.06.28. 16:48

A csegei halászlé köré szerveződik a mulatság

Tiszacsege - A szórakozás mellett a hagyományos magyar ételé lesz a főszerep.

Tiszacsege - A szórakozás mellett a hagyományos magyar ételé lesz a főszerep.

Idén jubileumi tizedik alkalommal szervezik meg a Tiszacsegei Halászléfesztivált a helyi halászcsárdánál.Nagy Sándor szervező elmondta: a szombati rendezvény célja, hogy mindenkivel megismertessék, s tovább népszerűsítsék a helyi halászlevet.

– Azért, hogy minél többen kipróbálják, egész nap fél áron kínáljuk a szabadban főzött ételt. Emellett a sült halat is bátran kipróbálhatják az érdeklődők. Szerencsére minden évben több ezren kilátogatnak. Három éve az egyik magyar gasztromagazin a mi halászlevünket nevezte ki az ország legjobbjának – büszkélkedett az eredménnyel.

Nem csak halászlével, de minőségi családi és szórakoztató programokkal is várják a résztvevőket, a helyi mazsorettek és hagyományőrző tánccsoportok mellett sztárvendégekből sem lesz hiány. A szervezők minden évben készülnek valami újdonsággal, idén bátorságpróbával, amiben az állatkert is közreműködik.

HBN-BR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában