Helyi közélet

2017.05.06. 13:29

Videó: Egy böszörményi srác is volt a Virtuózok elődöntőjében

Hajdúböszörmény - A szaxofonos Bencze Máté a tinik közül egyedüliként képviselte Hajdú-Bihar megyét.

Hajdúböszörmény - A szaxofonos Bencze Máté a tinik közül egyedüliként képviselte Hajdú-Bihar megyét.

A továbbjutás ugyan nem sikerült a hajdúböszörményi szaxofonosnak, de Várdai István zsűritag így is alaposan megdicsérte.

A műsorban három korcsoport – kicsik, tinik és nagyok – válogatóit és elődöntőit felvételről láthatják a tévénézők - írja az MTI. A Virtuózok minden korcsoportjában előbb válogatóműsort rendeztek, amelyekből korcsoportonként kilenc-kilenc versenyző jutott az elődöntőkbe. A tinik után a kicsik, majd a nagyok elődöntőiből is három-három versenyző mehet tovább a május 26-i élő döntőbe, ahol a korcsoportok győzteseit hirdetik ki és a nézőknek lehetőségük lesz megszavazni a műsor közönségdíjasát is. A június 2-i élő fináléban pedig a közönség voksai alapján születik meg a Virtuózok abszolút nyertese.


Kis Radu, Nagy Zoltán Ferenc és Nyilas Gyöngyvér folytathatja a tinik közül a versenyt a Virtuózok című komolyzenei tehetségkutatóban, ők hárman jutottak tovább az első elődöntőből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában