Helyi közélet

2017.05.04. 14:27

Modernizálnak a Híd utcán

Debrecen - Idén összesen 11 debreceni orvosi rendelőt hozat rendbe a helyi önkormányzat.

Debrecen - Idén összesen 11 debreceni orvosi rendelőt hozat rendbe a helyi önkormányzat.

Megkezdődik a Híd utcai gyemekorvosi rendelő felújítása a jövő héten – jelentette be a helyszínen, a Fidesz sajtótájékoztatóján dr. Széles Diána alpolgármester. Elmondta: a munka várhatóan öt hónapot vesz majd igénybe. Türk László, a 6-os körzet Fideszes önkormányzati képviselőjelöltje ezt azzal egészítette ki, hogy ebben az időszakban az oda tartozó gyerekeket a közeli Petőfi iskolába lehet vinni, míg a védőnők a Monostorpályi úti József Attila iskolába költöznek át.

A 64 millióba kerülő korszerűsítés keretében a Híd utca 14-ben egyebek mellett renoválják a homlokzatot, jól hőszigetelő ajtókat, ablakokat építenek be. Kicserélik a vezetékeket, a tetőre napelemeket helyeznek fel – ismertette Türk László.

Dr. Széles Diána arról is beszélt, hogy az Új Főnix Terv keretében Debrecen önkormányzata idén 11 orvosi rendelőt újít fel részben uniós forrásból, részben saját erőből. Januárban az Apafi-, és a Cegléd utcai, márciusban a Kassai úti rendelő korszerűsítését kezdték meg.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában