Helyi közélet

2017.05.04. 13:13

Másképp közlekedünk a Loki-meccs ideje alatt

Debrecen - Forgalomkorlátozásra és ellenőrzésekre kell számítani 2017. május 6-án Debrecenben.

Debrecen - Forgalomkorlátozásra és ellenőrzésekre kell számítani 2017. május 6-án Debrecenben.

Május 6-án 18 órától rendezik meg a DVSC-Újpest labdarúgó mérkőzést a Nagyerdei Stadionban. A közlekedőknek emiatt ideiglenes forgalomkorlátozásra, rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk.

Ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe:

  • 12 órától előreláthatólag 21 óra 30 percig a Nagyerdei körúton, a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre út kereszteződéséig megállni tilos és várakozni tilos,
  • 14 óra 30 perctől előreláthatólag 21 óra 30 percig a Nagyerdei körúton a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre útkereszteződésig minden jármű, illetve gyalogos forgalom tilos. A lezárt területre csak a külön engedéllyel rendelkező, illetve a vendégszurkolók hajthatnak be gépjárművel.
  • A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

    A rendezvény előkészítése, lebonyolítása, illetőleg a szurkolók és a járókelők biztonságának garantálása érdekében a Debreceni Rendőrkapitányság ellenőrzéseket tart a stadionon kívül, illetve a város területén. Az ellenőrzés célja a jogellenes cselekmények megelőzése, a közbiztonság fenntartása és a balesetmentes közlekedés elősegítése - tájékoztatott a police.hu.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában