Helyi közélet

2017.05.25. 08:20

Ki-ki melyiken rázkódik, azt fejlesztené

Debrecen - A kátyús utakra kellene költeni a pénzt, vagy a vonatközlekedésre? Megkérdeztük a debrecenieket.

Debrecen - A kátyús utakra kellene költeni a pénzt, vagy a vonatközlekedésre? Megkérdeztük a debrecenieket.

– Szerintem a vasút most fontosabb lenne, mivel a közutak állapota kielégítő. A vasútra jellemzőbb az, hogy elég rossz állapotban van – vélekedik Szabó Levente Károly.

Szabó Levente Károly

Mindkettőre ráférne, de szerintem a közutak fontosabbak, rosszul néznek ki, sok a kátyú, ami miatt az autók is meghibásodnak, és nem kényelmes nekünk sem az a sok rázkódás – mondta Majer Bence.

Majer Bence

Katona Vanessza szerint a vasútra kellene költeni, főleg a vonatokra magukra, mert elég rosszul néznek ki.

Katona Vanessza

– Én inkább a közútra költenék, sok helyen borzalmas az utak állapota, nagyobb esőknél a víz is sokszor megáll rajtuk, ami nem a legjobb, emellett még veszélyes is – érvelt Nánási Kitti.

Nánási Kitti

– A közutakat kellene, de ez nem jelenti azt, hogy a vasutat nem, elvégre arra is nagy szükség lenne. Az autóutak sok helyen kátyúsak, rossz állapotúak, rájuk férne egy alapos fejlesztés – részletezte Sinka Laura.

Sinka Laura

Lázár Nikolett is úgy véli, mindkettőt kellene fejleszteni, de ő is fontosabbnak tartja a közútfejlesztést a sok rossz burkolat miatt, ami mindenkinek csak kellemetlenséget okoz.

Lázár Nikolett

HBN-BR | Fotó: Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában