Helyi közélet

2017.05.05. 19:37

Jobbik: ígérgetési terület

Debrecen - Keresztesy Gergő szerint a fideszes túlhatalom és az ellenzéki kontroll között lehet választani.

Debrecen - Keresztesy Gergő szerint a fideszes túlhatalom és az ellenzéki kontroll között lehet választani.

„Ígérgetési terület - illetékeseknek hazudni tilos!” – feliratú táblát helyezett ki pénteki sajtótájékoztatóján Keresztesy Gergő, a Jobbik a 6-os körzetben induló önkormányzati képviselőjelöltje a Vámospércsi út és a Létai út sarkon. Az ellenzéki politikus arra reagált így, hogy szerinte a Fidesz részéről ez a kampány sem volt más, mint az előzőek, most is ígértek aszfaltozást, közvilágítást a kertségieknek, iható vizet a nagycsereieknek, játszóteret, járdát és zebrákat, csakhogy mindezt a helyben lakók már kétkedve fogadják.

Az elmúlt 19 évben a Fidesz irányította a várost, mindvégig fideszes képviselője volt a hatos választókerületnek is, ennek fényében most kijelentik, hogy sikerült felmérniük a helyben lakók igényeit. Eddig mivel voltak elfoglalva - tette fel a kérdést a Jobbikos jelölt.

Hozzátette: miután a baloldal szereplői egymással meccselnek a körzetben, nyilvánvalóvá vált, hogy a közgyűlési mandátum sorsa a Jobbik és a Fidesz között fog eldőlni.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában