Helyi közélet

2017.05.12. 08:35

Ittas sofőröket buktattak le az ártándi határrendészek

Ártánd - Járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás két férfival szemben.

Ártánd - Járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás két férfival szemben.

Az ártándi határátkelőhelyen szeretett volna belépni egy 51 éves férfi az ország területére május 11-én 10 óra 33 perckor egy lett forgalmi rendszámú teherautóval.Őt két perccel később egy újabb lett forgalmi rendszámú kamion 47 éves sofőrje követte. A határrendészek alkoholszondát alkalmaztak velük szemben, amely mindkét esetben pozitív értéket mutatott.

A rendőrök a két sofőr vezetői engedélyét a helyszínen elvették, majd további mintavétel céljából előállították őket a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre.

A rendőrség járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a két lett állampolgárral szemben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy aki alkoholtól befolyásolt állapotban járművet vezet az elfogadhatatlan kockázatot vállal és ezzel mind maga, mind mások életét veszélyezteti! - olvasható a police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában