Helyi közélet
2017.05.24. 19:30
A nap receptje: kukoricaleves
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Még nincs szezonja, de jó, ha előre kigondoljuk, mit alkotunk majd a megvásárolt kukoricából.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Még nincs szezonja, de jó, ha előre kigondoljuk, mit alkotunk majd a megvásárolt kukoricából.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A kukoricát és az összedarabolt zöldségeket olívaolajon felpirítjuk, és másfél liter vízben puhára főzzük. Ha kész, az egészet botmixerrel pürésítjük. Átszűrjük, tejszínnel készre főzzük. Tálaláskor megszórjuk sózott újhagymával és a csíkokra vágott csirkemellel.
- Kiss Ferenc, Debrecen -
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre