Helyi közélet

2017.04.13. 10:42

Segítünk, hogy ne érje meglepetés az ünnepi hétvégén, ha tömegközlekedni akar

Debrecen - A mostani hosszú hétvégéből három nap lesz ünnep, a buszok és vonatok nem a megszokott időpontokban járnak.

Debrecen - A mostani hosszú hétvégéből három nap lesz ünnep, a buszok és vonatok nem a megszokott időpontokban járnak.

Mától az oktatási intézményekben megkezdődik a tavaszi szünet, az idén bevezetett nagypénteki ünnepnap miatt pedig kissé rendhagyó lesz a húsvéti hosszú hétvége. Az üzletek többsége pénteken, illetve vasárnap és hétfőn zárva tart, bevásárlásainkat leginkább csütörtökön és szombaton tudjuk intézni.

A MÁV szerelvényei április 13-án a pénteki, 14-én a szombati, 15-én és 16-án az ünnepnapi, 17-én a vasárnapi, 18-án a szokásos munkanapi menetrend szerint közlekednek.

A távolsági autóbuszok csütörtökön tanszünetes munkanap, a hét utolsó munkanapja; pénteken munkaszüneti nap, szombaton szabadnap, vasárnap munkaszüneti nap, hétfőn pedig a hét első munkanapját megelőző munkaszüneti nap szerint járnak.

A debreceni tömegközlekedésben április 13-án és 18-án tanszünetes munkanapra; 14-én munkaszüneti, 15-én szabadnapra, húsvétvasárnap és hétfőn munkaszüneti napra érvényes a menetrend. A DV Parking Kft. várakozóhelyein pénteken, vasárnap és hétfőn ünnepnapi (vagyis ingyenes), szombaton a szombati napra érvényes a parkolási rend. A gyógyszertárak 15-én a szombati rend szerint lesznek nyitva, míg pénteken, vasárnap és hétfőn az ügyeletes patikákat érdemes keresni.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában