Helyi közélet

2017.04.03. 19:00

Pásztor Patrik az MSZP képviselőjelöltje

Debrecen - Bemutatta képviselőjelöltjét az MSZP, aki a 6-os számú választókörzetben indul a május 7-i időközi választáson.

Debrecen - Bemutatta képviselőjelöltjét az MSZP, aki a 6-os számú választókörzetben indul a május 7-i időközi választáson.

Huszka Imre megyei elnök elmondta, jelöltjük egy 21 éves tanár szakos egyetemista, aki fiatalságánál és rátermettségénél fogva alkalmas arra, hogy az ott élők problémáját határozottan tudja képviselni. Pásztor Patrik szerint a legfontosabb, hogy a kertségekben élőket ne tekintsék másodrendű állampolgárnak.

– Sokan panaszkodtak a tömegközlekedésre, a Bayk András-kertben lakók azt szeretnék, hogy plusz kettő megálló beiktatásával egy buszfordulót alakítsanak ki, megkönnyítve ezzel a mindennapjaikat. Régi probléma a nagycserei a víz- és csatornahálózat hiánya, ezt is csak ígérgetik évek óta.

Fotó: Derencsényi István

A harmadik sarkalatos pont a közbiztonság kérdése. Többen is beszámoltak róla, hogy már napközben sem tudnak nyugodtan dolgozni a kertjükben. Amennyiben megkapom a bizalmat, ezekben az ügyekben feltétlenül lépni fogok – ígérte a képviselőjelölt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában