Helyi közélet

2017.04.13. 17:21

MSZP: kertvárosi mostohagyerekek

Debrecen - A közbiztonság javítását tartja az egyik legfontosabb feladatnak a 6-os körzetben Pásztor Patrik.

Debrecen - A közbiztonság javítását tartja az egyik legfontosabb feladatnak a 6-os körzetben Pásztor Patrik.

A kertségekben élők gondjairól tartottak sajtótájékoztatót Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese, országgyűlési képviselő és Pásztor Patrik, a debreceni 6-os számú önkormányzati választókerület szocialista képviselőjelöltje pénteken.

Gőgös Zoltán először arról beszélt, hogy parlamenti felszólalása nyomán a Fidesz a „kútba dobta” a kerti kutak regisztráltatására vonatkozó rendeletet. Aztán a választókerületben élő mezőgazdasági termelőknek azt üzente, hogy amennyiben jövőre Botka László alakíthat kormányt, az egyik első intézkedésként eltörlik a kötelező agrárkamarai tagságot.

Pásztor Patrik, az MSZP önkormányzati képviselőjelöltje megdöbbentőnek nevezte, hogy a Fideszes debreceni városvezetés mostohagyerekként kezeli a 6-os körzetben élőket. Azt ígérte, hogy ha megválasztják mindent megtesz azért, hogy Nagycserén és a Bayk András-kertben is legyen víz- és csatornahálózat. Pásztor Patrik kiemelkedően fontosnak nevezte a városrész közbiztonságának erősítését.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában