Helyi közélet

2017.04.26. 11:30

Eldurvult a szakítás Böszörményben: bicskával szúrták nyakon a többgyerekes anyát

Hajdúböszörmény - Az asszony közölte a férfival, hogy szakítani akar, erre az rátámadt és elmenekült. A nő szerencséje az volt, hogy egyik fia éppen akkor ért haza és hívta a mentőket. 

Hajdúböszörmény - Az asszony közölte a férfival, hogy szakítani akar, erre az rátámadt és elmenekült. A nő szerencséje az volt, hogy egyik fia éppen akkor ért haza és hívta a mentőket. 

Egy 48 éves hajdúböszörményi asszony férje kilenc évvel ezelőtt felakasztotta magát. A nő ezután egyedül maradt öt gyermekével, másfél évvel ezelőtt ismerkedett meg M. Imrével, aki oda is költözött hozzá. A férfi napi rendszerességgel fogyasztott alkoholt, munka közben is, az asszony takarításból próbálta biztosítani a megélhetésüket.

Egy idő után viszont elhidegült a férfitól és szakítani akart vele - írja a Zsaru Magazin. Balogh Attila őrnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának kiemelt főnyomozója arról tájékoztatta a rendőrségi lapot, a nő március 15-én készült átköltözni gyerekeivel egy új albérletbe, 12-én szólt a férfinak, hogy mehet, amerre lát. M. Imre erre elővette a bicskáját és azt a nő nyakába döfte, majd elmenekült.

Az egyik fiú épp akkor érkezett haza, ő hívta a mentőket, az asszonyt mentőhelikopter szállította kórházba, az orvosoknak sikerült megmenteniük az életét. A böszörményi rendőrök rövid időn belül elfogták M. Imrét, és előállították a főkapitányságra. A férfi beismerő vallomást tett, de azt tagadta, hogy meg akarta ölni a párját, a rendőrség emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, a bíróság március 14-én elrendelte előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában