Helyi közélet

2017.04.14. 19:50

Autó a tetején, nem pihent a „vörös kakas”

Debrecen - Lakóházat veszélyeztetett egy égő melléképület Debrecenben.

Debrecen - Lakóházat veszélyeztetett egy égő melléképület Debrecenben.

Árokba borult és a tetejére fordulva állt meg egy személyautó Hajdúsámson és Hajdúhadház között csütörtök reggel. Ennek ellenére senki nem sérült meg. A bajba került járművet a hajdúböszörményi tűzoltók emelő párna segítségével húzták ki, majd áramtalanították.

Aznap délután a létavértesi tűzoltók Pocsaj közelébe vonultak ahol nagyjából 1 hektárnyi területen avartüzet oltottak el kézi szerszámokkal. A beavatkozásra azért is szükség volt, mert a lángok egy közeli tölgyfa erdőt veszélyeztettettek.

Kigyulladt egy 80 négyzetméteres családi ház egyik szobája Hajdúdorogon, a Kurucz utcában szintén csütörtökön. A tüzet – az épület áramtalanítása után – a hajdúnánási tűzoltók egy vízsugárral és kézi szerszámokkal oltották el. A lakhatatlanná vált épület lakója könnyebben megsérült, ezért a mentők ellátták.

Nádas égett még aznap Hajdúszoboszló közelében egy csatorna partján. A lángokat 1 vízsugárral és kézi szerszámok segítségével oltották el a helyi tűzoltók.

Tűz ütött ki péntek délután Debrecenben, a Kuvik utcán. A lakóház udvarán álló 24 négyzetméteres fából készült melléképület teljes terjedelmében égett és veszélyeztette a lakóházat. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral fojtották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, kisebb anyagi kár keletkezett – tájékoztatott a katasztrófavédelem szóvivője.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában