Helyi közélet

2017.04.20. 13:59

A nap receptje: sajtos-csokoládés eperkrém

Debrecen, Magyarhomorog, Miskolc, Nyíregyháza - Egyszerű, mint a faék, viszont annál sokkal finomabb!

Debrecen, Magyarhomorog, Miskolc, Nyíregyháza - Egyszerű, mint a faék, viszont annál sokkal finomabb!

Hozzávalók:

  • 25 dkg krémsajt
  • 1–1 tábla tej- és étcsokoládé
  • kevés porcukor vagy édesítőszer
  • 20 dkg eper
  • Elkészítés:

    A csokoládékat gőz fölött felolvasztjuk, a krémsajttal alaposan elkeverjük, ha kell, még édesítjük. Egy pohárba rétegezzük a krémet a felszeletelt eperrel felváltva. Tejszínhabbal díszíthetjük.

    - Faar Ida, Magyarhomorog -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában