2017.04.26. 14:11
A nap receptje: nyúlsaláta
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Kompakt, kímélő étel, amelyet az ecet és egy kis bors szab fazonra.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Kompakt, kímélő étel, amelyet az ecet és egy kis bors szab fazonra.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Megsózzuk, és az olaj felén átsütjük a húst, majd egy kevés vízzel olyan puhára pároljuk, hogy könnyen ki tudjuk csontozni. A tiszta húst kockára vágjuk, és összekeverjük a finomra összevagdalt szardellával, az apró kockára vágott uborkával, a meghámozott, kicsumázott reszelt almával és a kemény tojások villával összetört sárgájával. Egy kevés ecettel (vagy citrommal), sóval, törött borssal ízesítjük, és a maradék fél deciliter olajjal keverjük össze.
- Lorger Károly, Miskolc -