Helyi közélet

2017.03.29. 10:04

Véget értek a tunéziai „dallamok” a Hallban

Debrecen - A több mint száz kiállítót felvonultató XXVII. Debreceni Utazási Vásár és Autókiállítás ebben az évben is nagy sikernek örvendett.

Debrecen - A több mint száz kiállítót felvonultató XXVII. Debreceni Utazási Vásár és Autókiállítás ebben az évben is nagy sikernek örvendett.

A három napos rendezvényre, a tavalyihoz hasonlóan közel tizenötezren látogattak ki. A szervezők értékelése szerint a tavalyi nézőszám-rekord megdöntésének a vasárnapi hűvösebb időjárás szabott csak gátat.

Az utazási vásár és az autókiállítás együttes megrendezése a kiállítók visszajelzése alapján idén is egyértelműen sikeresnek mondható – mondta el dr. Dajnoki Krisztina vásármenedzser érdeklődésünkre. A vásár díszvendége ebben az évben Tunézia volt, a látogatók szavazata alapján standjuk elnyerte a legszebb standnak járó közönségdíjat is. Képviselőik rendkívül pozitívan értékelték a rendezvényt, reményeik szerint jövőre is visszatérnek a cívisvárosba.

Több kiállító is kiemelte, hogy eredményes napokat zártak, hisz a látogatók valóban utazni, nem csak nézelődni akartak, nyitottan fogadták az irodák ajánlatait. Ugyanerről számoltak be az autókiállítás szervezői is, volt olyan kiállító, aki a helyszínen is értékesített – tájékoztattak a szervezők.

HBN


Minden igényt kielégítő utazásiajánlat-mustra zajlik három napon át a Nagyerdei Stadionban található Hallban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában