Helyi közélet

2017.03.11. 14:18

Utazásra fel: itt a szezon!

Debrecen - Idén is ingyenes lesz a debreceni utazási vásár: két hét múlva, hétvégén, a Nagyerdőn.

Debrecen - Idén is ingyenes lesz a debreceni utazási vásár: két hét múlva, hétvégén, a Nagyerdőn.

Habár Ausztria nyugati részét az elmúlt napokban a szezon egyik legnagyobb havazása érte el, ami a hazai síelők számára is csodás körülményeket teremt a szezonvégi síelésre, már abban az időszakba léptünk, hogy elkezdhetünk foglalkozni a nyári szabadság megtervezésével – ennek megkönnyítésére kínál kiváló lehetőséget március 24–26. között a hagyományos debreceni utazási vásár.

Az évente tízezer látogatót vonzó turisztikai seregszemle tavaly költözött a nagyerdei Hallba, társrendezvényként pedig nyolc év után újra megrendezték a Debreceni Autókiállítást. „Sikerként könyvelhetjük el a helyszínváltást, a Hall ideális terepe a vásárnak, ahol az utazási szektor ajánlatai és a kísérőprogramok, színpadi rendezvények kiegészítik egymást.

Az autókiállítást nagyon jól sikerült összekapcsolni a hagyományos rendezvénnyel, idén már csaknem kilencven autót kínálnak megismerésre a márkaképviseletek, a Nagy­erdei Stadion északi rendezvényterén túl a parkolót is bevonjuk a kiállítótérbe” – tájékoztatott Dajnoki Krisztina vásármenedzser.

A huszonhetedik alkalommal megszervezett debreceni idegenforgalmi seregszemlén utazási irodák, hotelek, gyógyfürdők, wellness központok mellett a hazai turisztikai régiók attrakcióit is megismerhetjük; a péntektől vasárnap délutánig tartó rendezvényen még szezon előtti árakon lesz lehetőség a nyári kikapcsolódást lefoglalni.

A vásár különlegessége, hogy speciális, kimondottan erre az alkalomra kialakított árakat is találhatunk utazási ajánlatokat a standok kínálatában.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában