Helyi közélet

2017.03.22. 12:13

Tervezéstől a költözésig

Debrecen - A Kölcsey Központ ad helyet a II. Cívis Fészek Építőipari Kiállításnak május 20–21-én.

Debrecen - A Kölcsey Központ ad helyet a II. Cívis Fészek Építőipari Kiállításnak május 20–21-én.

A Russmedia Kft. második alkalommal rendezi meg Kelet–Magyarország egyik legnagyobb szakmai rendezvényét, a Cívis Fészek Építőipari és Lakberendezési Kiállítást.

2016-ban az építőipari piac változásaihoz igazodva a vállalat nagyszabású építészeti kiállítás megrendezését hatá­rozta el. A két napos szakmai eseményen Hajdú-Bihar megye jelentős építőipari vállalkozásai képviseltették magukat, ismertették meg a látogatókat aktuális ajánlataikkal, fejlesztéseikkel, kínáltak számukra megoldásokat a felmerült kérdéseikre.

Kiváló lehetőség

Az építőipar számos területén működő vállalat, pénzintézetek, az ingatlanértékesítés és -kiadás, a belsőépítészet, a lakberendezés, a kertkultúra, a kerttervezés és - építés és a megújuló energiaforrások témaköreiben tevékenykedő cégek ajánlataival találkozhatnak a látogatók a két napos kiállításon.

Az építőipari seregszemlén lehetőség nyílik bemutatni az újdonságokat, a szakmai információkat, a költségoptimalizálást segítő legmodernebb rendszereket, fejlesztéseket. Március 31–ig történő jelentkezéskor „early bird” árak érvényesek. Az ajánlatok között megtalálhatóak komplex csomag­­ajánlatok, amelyben a kiállítás hatékony marketingkampánya mellett az egyes cégek saját maguk reklámozására is használhatják a Russmedia Kft. felületeit. A látogatók számára a részvétel ingyenes, illetve a parkolás a Kölcsey Központ melletti területen is.

Komplex médiaháttér

Kelet-Magyarország első számú médiacégeként egyedülálló marketingháttér biztosított, három napilap mellett hírportálok, és különböző mellékletek, magazinok alkotják a saját médiamixet. Emellett helyi rádiókkal, egyéb marketing felületet kínáló cégekkel is együttműködik a cég, így biztosított az információk eljuttatására.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában