Helyi közélet

2017.03.31. 13:38

Két megállót is áthelyeznek a Szoboszlói út felújítása miatt

Debrecen - A Szoboszlói út aszfaltrekonstrukciója ahhoz a szakaszhoz érkezett, mely érinti az autóbusz-megállóhelyeket is.

Debrecen - A Szoboszlói út aszfaltrekonstrukciója ahhoz a szakaszhoz érkezett, mely érinti az autóbusz-megállóhelyeket is.

Április 4-én üzemkezdettől, várhatóan április 6-án üzemzárásig szakaszosan áthelyezik a Szoboszlói úti Általános Iskola, valamint mind a két irányban a Szoboszlói út elnevezésű megállóhelyeket. Ez alatt az időszak alatt a 19-es és 39-es autóbuszok ideiglenes megállóhelyeken állnak meg.

Megállóáthelyezések:

Szoboszlói úti Általános Iskola

  • Miklós utca irányába: 2017. április 4-én üzemkezdettől, várhatóan április 5-én üzemzárásig.

  • Ideiglenes megállóhely: 140 méterrel előrébb a Miklós utca irányába
  • Szoboszlói út

  • István út irányába: 2017. április 5-én üzemkezdettől, várhatóan április 6-án üzemzárásig.

  • Ideiglenes megállóhely: 170 méterrel előrébb az István út irányába
  • Miklós utca irányába: 2017. április 6-án üzemkezdettől, várhatóan április 7-én üzemzárásig.

  • Ideiglenes megállóhely: 130 méterrel előrébb a Miklós utca irányába.
  • A DKV felhívja az utasok figyelmét arra, hogy az útfelújítási munkák ideje alatt, a várható torlódás miatt a 19-es és a 39-es autóbuszok menetideje jelentősen megnövekszik.

    A kellemetlenségek elkerülése érdekében, aki teheti, válasszon más közösségi közlekedési útvonalat és különös tekintettel a reggeli és délutáni csúcsidőszakban lehetőség szerint hamarabb kezdje meg az utazását - javasolja a közlekedési vállalat.


    Nagyfelületű aszfaltozási munka kezdődött csütörtökön a Szoboszlói úton, mely várhatóan április végéig tart; ideiglenes forgalomkorlátozásra, sávlezárásra, sebességkorlátozásra, a csatlakozó utcákban az egyirányúsítás ideiglenes feloldására számítsanak az arra közlekedők!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában