Helyi közélet

2017.03.28. 08:35

Bíróság elé állhat a nő, aki kirabolt egy fiatal lányt a debreceni villamoson

Debrecen - A rendőrök befejezték a nyomozást az ellen a debreceni nő ellen, aki a megalapozott gyanú szerint villamoson rabolt ki egy 16 éves lányt Debrecenben.

Debrecen - A rendőrök befejezték a nyomozást az ellen a debreceni nő ellen, aki a megalapozott gyanú szerint villamoson rabolt ki egy 16 éves lányt Debrecenben.

A Debreceni Rendőrkapitányság rablás megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást G. Vilmával szemben.

Az 50 éves nő 2017. március 3-án 8 óra körül villamoson utazott, amikor észrevette, hogy az egyik utas zsebében pénz van. A gyanúsított kivette a 16 éves lány zsebéből a papírpénzt, majd leszállt a járműről a Kálvin téri megállóban. A sértett azonban észrevette a történteket, ezért követni kezdte a nőt. A fiatal lány egy segítségére siető másik utassal együtt számon kérte a rablót, és felszólította a pénz visszaadására, a gyanúsított azonban kiabálni kezdett, majd megrángatta és megkarmolta őket. Miután a középkorú nő elmenekült a helyszínre, a rendőrségen is jelentették az ügyet.

Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, adatot gyűjtöttek, majd a beszerzett információk alapján azonosították és egy órán belül elfogták a gyanúsítottat a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A járőrök előállították G. Vilmát a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozóhatóság előterjesztést tett a nő előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság 2017. március 5-én elrendelt.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nő ellen folytatott nyomozást 2017. március 27-én befejezte, a keletkezett iratokat pedig bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségnek.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában