Helyi közélet

2017.03.27. 09:45

Berekböszörményben egy év alatt csupán három bűneset történt

Berekböszörmény - A helyi polgárőröknek is komoly szerepük volt a közbiztonság megőrzésében.

Berekböszörmény - A helyi polgárőröknek is komoly szerepük volt a közbiztonság megőrzésében.

Sikeres évet zártak a polgárőrök – értékelte Tóth Attila, az Országos Polgárőrszövetség (OPSZ) alelnöke a berekböszörményi polgárőrszervezet évzáró gyűlésén a helyiek munkáját, és egyben megköszönte a polgárőrök önzetlen munkáját. A berekböszörményi önkormányzat és a helyi polgárőrség közösen szervezték meg az évzáró közgyűlést.

Dicsért az országos vezető is

Mező Béla alpolgármester köszöntötte a megjelent vendégegeket, a polgárőröket. Elmondta, hogy jó a kapcsolat az önkormányzat és a polgárőrség között, megköszönte a munkájukat, egyben ígéretet tett arra, hogy továbbra is támogatják a polgárőrszervezet tevékenységét. Bakné Méhes Éva, a polgárőrszervezet elnöke értékelte a 2016-ban elvégzett munkát. Tóth Attila köszöntőjében kiemelte a polgárőrök sikeres tevékenységét és további eredményes munkát kívánt a polgárőröknek. Kormány Péter körzeti megbízott elmondta, hogy a faluban az elmúlt évben mindössze három bűncselekmény volt, amelyeket fel is derítettek. Ez részben köszönhető a helyi polgárőrök fegyelmezett, lelkes munkájának.

HBN–Cserép Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában