Helyi közélet

2017.03.24. 12:14

Az utazásé a főszerep három napon át

Debrecen - Tunéziai dallamok a Nagyerdei Stadionban található Hallban megnyílt utazási vásáron.

Debrecen - Tunéziai dallamok a Nagyerdei Stadionban található Hallban megnyílt utazási vásáron.

Péntek délelőtt, 10 órakor nyitotta meg kapuit a régió legjelentősebb turisztikai és idegenforgalmi seregszemléje a Hallban: a Debreceni Utazási Vásár – a társkiállítókkal együtt – több mint 90 szereplőjének ajánlatait ingyenes belépés mellett ismerhetik meg az érdeklődők.

A tradicionális tunéziai népzene dallamaira léphetnek be vasárnap délutánig a látogatók a rendezvényre, köszönhetően az idei díszvendégnek, a számtalan nyaralási és kikapcsolódási lehetőséget kínáló észak-afrikai országnak. Tunézia képviselői autentikus zenekarral érkeznek a Nagyerdőre.

Különleges kedvezmények

A belföldi turizmus iránt érdeklődök Mekkája idén is az utazási vásár, hiszen a Balatontól az egri borvidéken és a Hortobágyon át a dél-alföldi látványosságokig számtalan ismerős és ismeretlen vidék, vonzó természeti és kulturális program, kikapcsolódási lehetőség csábítja a közönséget. Mivel a kiállítók kifejezetten erre az alkalomra szabott árakkal érkeztek, a vásáron olyan akciókkal találkozhatnak, amiket máskor, máshol biztosan nem találnak meg. A legszerencsésebbek még nyerhetnek is, hiszen a látogatók között naponta értékes ajándékokat sorsolnak ki; a díszvendég Tunézia jóvoltából pedig egyvalaki az egzotikus országba is ellátogathat.

Mivel az utazás sokaknak egyet jelent az autózással, bátran kimondható: ezen a hétvégén a verdák szerelmeseinek is érdemes kilátogatnia a stadionhoz, ugyanis pénteken 13 órától vasárnap délutánig a sportcsarnok parkolójában és északi rendezvényterén közel mintegy kilencven autóval várja az érdeklődőket a Debreceni Autókiállítás – szintén ingyenesen.

HBN


Az utazási vásár és az autókiállítás március 24–25-én 18 óráig, vasárnap pedig 10–16 óráig látogatható a Nagyerdei Stadionnál. A belépés díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában