Helyi közélet

2017.02.13. 08:18

Szép volt!

<em>Megyeri Csilla többet tett, mint a DKV és Norbi együttvéve az elmúlt napokban: bevallotta, elk...apkodta. Előbbi perli a jobban teljesítő közlekedési applikáció fejlesztőjét bárki számára elérhető adatok „ellopásáért”, utóbbi óvodai csúszdacsatából kölcsönzött hangnemben igyekezett a Google-ra kenni, hogyan került por(szem) a gépezetbe. Csilla hibázott, és egy bulvárlapnak ugyan, de utólag legalább bevallotta.</em> Megyesi-Horváth Borbála írása.

Megyeri Csilla többet tett, mint a DKV és Norbi együttvéve az elmúlt napokban: bevallotta, elk...apkodta. Előbbi perli a jobban teljesítő közlekedési applikáció fejlesztőjét bárki számára elérhető adatok „ellopásáért”, utóbbi óvodai csúszdacsatából kölcsönzött hangnemben igyekezett a Google-ra kenni, hogyan került por(szem) a gépezetbe. Csilla hibázott, és egy bulvárlapnak ugyan, de utólag legalább bevallotta. Megyesi-Horváth Borbála írása.

A műsor témájáról külön jegyzetet volna érdemes (?) írni. Önbizalmat ad viselőjének és megbízhatóságot sugall a vele szemben állónak a szabályos arc, de hogy ezt ennél szakmaibban hogyan lehet megközelíteni, nem tudom. Talán meg kellene néznem a műsort. Visszatérve a suta elszólásra, jót röhögtem én is elsőre, naná! Aztán tovább csináltam a dolgom. De, hogy ez az eset ekkora port kavart, a kommentek szélsőségességéről nem is beszélve, a mi szegénységi bizonyítványunk. Elvárjuk az álszerénységet. Légy magabiztos! Gyönyörűnek születtél! Szép vagy úgy, ahogy vagy! Ezt tudd magadról, ha mégsem, sulykold naponta! De ne mondd senkinek, ha dicsérnek,pironkodva legyints! Találd meg a határt az – nagy kedvenc szavam – egészséges önbizalom és az önteltség között, mert profi légtornászok mérges tömegével találod magad szemben, ha te mellélépsz a dróton.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában