Helyi közélet

2017.02.02. 13:51

Önt érdekli a politikusok vagyonnyilatkozata?

Debrecen – A 2016-os vagyonnyilatkozatok kapcsán arról kérdeztük az utca emberét, mennyire érdekli politikusaink anyagi helyzete.

Debrecen – A 2016-os vagyonnyilatkozatok kapcsán arról kérdeztük az utca emberét, mennyire érdekli politikusaink anyagi helyzete.

Szerintem érdekli az embereket, hogy mennyit keres egy politikus. Ugyanis tudjuk, hogy jóval többet keresnek, mint az átlagember. Nem tartjuk igazságosnak, mikor ezt eltitkolják. De nem ettől még nem hiszem azt, hogy igazat írnak a nyilatkozatukban – fogalmazott Gazsó Barbara.

Gazsó Barbara

– Engem nem érdekel, hogy mennyi a vagyonuk, mert úgysem mondanak igazat, nem hiszem el azt a sok hazugságot, amit mondanak – mondta Balogh Sztella.

Balogh Sztella

Lénárt Reginát nem érdekli, mert neki nem mond semmit az, hogy menyit keresnek. Úgy véli, ez az ő magánügyük, és attól nem lesz jobb vagy rosszabb, ha az emberek tudják.

Lénárt Regina

– Nekem semleges a politika, de az azért érdekel, hogy mire költik el az emberek pénzét, mert ugye a mi adónkból kapják a fizetést – válaszolta kérdésünkre Kéri Dominik.

Kéri Dominik

– Engem annyira még nem érdekel. Ha adófizető leszek, akkor valószínű, jobban fog izgatni, hogy mire költik a pénzt. De addig változhat a véleményem – fejtette ki Szilágyi Amira.

Szilágyi Amira

Samók Dávid szerint fontos lehet minden embernek, de ő nem ez alapján ítéli meg a politikusokat, hanem a tetteik alapján. Úgy hiszi, sokan nem tudnak elszámolni a pénzükkel, de a tetteik ellensúlyozhatják ezt.

Samók Dávid

HBN-BR | Fotók: Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában