Helyi közélet

2017.02.26. 10:47

Motorbaleset és gázolás Hajdú-Biharban

Debrecen, Hajdúdorog - Két olyan közlekedési baleset is történt a megyében szombaton, amely könnyű személyi sérüléssel végződött.

Debrecen, Hajdúdorog - Két olyan közlekedési baleset is történt a megyében szombaton, amely könnyű személyi sérüléssel végződött.

Egy 45 éves férfi 2017. február 25-én 14 óra 30 perc körül az általa vezetett motorkerékpárral közlekedett Debrecenben, a Kálmáncsehi utcán a Kincseshegy utca felől a Görög utca irányába. A sofőr járművével meg akart fordulni, azonban a motorral megcsúszott, majd elesett és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy 22 éves férfi 2017. február 25-én 18 óra 50 perc körül az általa vezetett Suzuki típusú személygépkocsival közlekedett Hajdúdorogon, a Hétút utcán, a Böszörményi út felől az Árpád körút irányába. A sofőr a Hétút utca és Tégla utca kereszteződésénél gépkocsijával balra kanyarodott, miközben összeütközött a Hétút utcán kerékpárral közlekedő 39 éves nővel. A baleset következtében a kerékpáros az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vizsgálja.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában